o nama

Postati Mama i Tata je najemotivniji i najdivniji doživljaj u životu. Vaša beba okružena je svom ljubavlju i toplinom sveta. Svojoj bebi dajete sve što joj je potrebno, a samo najbolje je dovoljno dobro. Misija brenda nosko® je da pomogne roditeljima u brizi oko njihovih beba na najprirodniji, najbezbedniji i ekološki prihvatiljiv način. Bez štetnih, iritirajućih sastojaka, samo prirodni, aktivni sastojci koji kožu bebe čine srećnom.
Proizvodi za negu kože nosko® predstavljaju kolekciju od 4 blaga proizvoda za negu beba podeljenih u 3 grupe: kupanje, nega kože i higijena. Svi proizvodi su posebno osmišljeni za specifične potrebe beba i male dece.

U slučaju novorođenčadi  i dece od vrlo ranog uzrasta, nagomilana nazalna sluz može uzrokovati poteškoće u ishrani.Deca nisu u stanju da  izduvaju nos do svoje 3-4 godine.Sluz je puna stagnirajućih patogena i može izazvati komplikacije kao što su sinusitis (upala sinusa), otitis (upala uha), ili upalu krajnika,može se proširiti  do svih područja respiratornog trakta – uključujući dušnika i bronhije – progutana sluz može da uzrokuje gastritis (upalu želudaca) i bolove u stomaku, diareu (proliv) i povraćanje kod bebe.Korišćenjem Nosko aspiratora sve navedene komplikacije i problemi se mogu prevazići i izbeći.

Otkrijte celu kolekciju ovde

nema tajni

nosko® nema tajni. Tokom razvoja proizvoda izabran je prirodni i ekološki pristup. Nema nepotrebnih dodataka, svi sastojci izabrani su sa najvećom pažnjom tako da su 100% bezbedni za osetljivu kožu vaše bebe. Kao roditelj, možete da budete sigurni znajući savršeno dobro šta stavljate (a šta izvesno ne) na kožu vaše bebe.  Osim toga, pakovanje brenda nosko® izrađeno je od recikliranih materijala, zato što mi volimo prirodu i želimo da se staramo o budućnosti naše dece.  

Želite da saznate više o proizvodima za negu prilagođenim za bebe?

Saznajte više ovde

Da li biste želeli da saznate više o ekološki odgovornom pakovanju?

Saznajte više ovde

3 VREDNOSTI za koje se proizvodi za negu kože nosko® zalažu:

Bezbedni
- dermatološki ispitani
- hipoalergene formule
- bezbedni za korišćenje od rođenja

Prirodni
-100% pouzdani sastojci, >90% prirodnog porekla
-bez štetnih ili iritirajućih sastojaka za osetljivu kožu bebe
-0% parabena, sulfata, silikona, mineralnih ulja, fenoksietanola, etanola, PEG, sintetičkih konzervansa / boja,...
-veganski

Ekološki
-pakovanje napravljeno od recikliranog materijala
-pakovanje koje može da se reciklira