o nama

Postati Mama i Tata je najintenzivniji, ali i najdivniji doživljaj u životu. Vaše malo čudo odmah je okruženo svom ljubavlju i toplinom sveta. Svojoj bebi dajete sve što joj je potrebno, a samo najbolje je dovoljno dobro. Misija brenda nosko® je da pomogne roditeljima u brizi oko njihovih beba na najprirodniji, najbezbedniji i ekološki najprihvatljiviji mogući način. Bez hemijskog otpada ili štetnih, iritirajućih sastojaka, samo prirodni, aktivni sastojci koji kožu bebe čine srećnom.
Proizvodi za negu kože nosko® predstavljaju kolekciju od 4 blaga proizvoda za negu beba podeljenih u 3 grupe: kupanje, nega kože i higijena. Svi proizvodi su posebno osmišljeni za specifične potrebe beba i male dece.

U slučaju novorođenčadi, i dece od vrlo ranog uzrasta, nazalna sluz ako se ne ukloni može uzrokovati poteškoće u ishrani.Deca nisu u stanju da propisno izduvaju nos do svoje 3-4 godine.Sluz pun stagnirajućih patogena koji nije propisno otklonjen može uzrokovati komplikacije kao što su sinusitis (upala sinusa), otitis (upala uha), ili upalu krajnika.Zaraženi sluz može doći do svih područja respiratornog trakta – uključujući dušnika i bronhije – progutana sluz može da uzrokuje gastritis (upalu želudaca) i bolove u stomaku, diareu (proliv) i povraćanje kod bebe.Sa regularnom korišćenjem Nosko aspiratora sve navedene komplikacije i problemi se mogu prevazići i izbeći.

Otkrijte celu kolekciju ovde

nema tajni

nosko® nema tajni. Tokom razvoja proizvoda izabran je prirodni i ekološki pristup. Nema nepotrebnih dodataka, svi sastojci izabrani su sa najvećom pažnjom tako da su 100% bezbedni za osetljivu kožu vaše bebe. Kao roditelj, možete da budete sigurni znajući savršeno dobro šta stavljate (a šta izvesno ne) na kožu vaše bebe.  Osim toga, pakovanje brenda nosko® izrađeno je od recikliranih materijala, zato što mi volimo prirodu i želimo da se staramo o budućnosti naše dece.  

Želite da saznate više o proizvodima za negu prilagođenim za bebe?

Saznajte više ovde

Da li biste želeli da saznate više o ekološki odgovornom pakovanju?

Saznajte više ovde

3 VREDNOSTI za koje se proizvodi za negu kože nosko® zalažu:

Bezbedni
- dermatološki ispitani
- hipoalergene formule
- bezbedni za korišćenje od rođenja

Prirodni
-100% pouzdani sastojci, >90% prirodnog porekla
-bez štetnih ili iritirajućih sastojaka za osetljivu kožu bebe
-0% parabena, sulfata, silikona, mineralnih ulja, fenoksietanola, etanola, PEG, sintetičkih konzervansa / boja,...
-veganski

Ekološki
-pakovanje napravljeno od recikliranog materijala
-pakovanje koje može da se reciklira