gelom za pranje tela i kose

Kupka za telo i kosu nosko® jeste bezbedan, prirodni i ekološki gel za kupanje bez sapuna, obogaćen mlekom slatkog badema, ekstraktom jabuke i biljnom mešavinom Phytofoam za svakodnevno čišćenje i negu kože i kose vaše bebe.

97% prirodni sastojci

krema za telo

Krema za telo nosko® jeste bezbedna, prirodna i ekološka ultra-hidratantna krema za telo obogaćena bademovim uljem, uljem avokada, pamukovim uljem, mlekom slatkog badema i bisabololom za svakodnevnu negu kože vaše bebe.

99% prirodni sastojci

losionom za telo

Losion za telo nosko® jeste bezbedan, prirodni i ekološki hidratantni losion za telo obogaćen bademovim uljem, uljem avokada, jabukovim uljem, ekstraktom jabuke i bisabololom za svakodnevnu negu kože vaše bebe.

97% prirodni sastojci

kremom protiv seboroičnog

Krema protiv temenjače nosko® jeste bezbedna, prirodna i ekološka krema obogaćena uljem avokada, pamukovim uljem, uljem boraga i aloe verom koja pospešuje uklanjanje ljuspica kože i hidrira vlasište vaše bebe.

Aspirator za nos sa aspiracijom ustima

Uz pomoc aspiratora se odstranjuje sekret iz nosa bebe, cime joj se olakšava disanje i sprecavaju komplikacije

nasal aspirator glass

Korišcenjem aspiratora odstranjujemo sakupljeni sekret iz nosne šupljine deteta i na taj nacin omogucavamo lakše disanje i sprecavamo nastanak komplikacija. Uputstvo za upotrebu: Nastavak u obliku zvona je potrebno prikljuciti na crevo usisivaca. Ukljuciti usisivac i podesiti potrebnu snagu korišcenjem odgovarajuceg regulatora na usisivacu. Staviti odgovarajuci vrh aspiratora u nozdrvu. Usisivac ce zapoceti sakupljanje nazalnog sekreta u takozvani rezervoar. Usisavanje se može ponoviti nekoliko puta nakon kratke pauze. Poseban oprez je potreban pri upotrebi ovog ure aja u slucaju postojanja rana u nosu, povecane sklonosti krvarenju ili hronicne hemofilije. Tokom primene, ne ostavljajte dete bez nadzora. Dezinfekcija aspiratora: Plasticni delovi i silikonska cev aspiratora su otporni na toplotu. Pre svake upotrebe potrebno je izvršiti sterilizaciju aspiratora u kljucaloj vodi ili ga prebrisati dezinfekcionim sredstvom. Kako bi lakše ocistili aspirator, potrebno je odvojiti vrh za usisavanje od rezervoara, ili, za bolju efikasnost, razmontirati sam vrh (odvojiti donji deo od vrha za usisavanje). Nakon što se aparat osuši, sastaviti ga i držati na cistom mestu.

nasal aspirator original

nosko® aspirator za nos nežno uklanja sekret iz detetovog nosa pomocu usisivaca. Koristi se veoma j e d n o s t a v n o : pomocu o b i c n o g kucnog usisivaca, jedan kraj nosnog aspiratora stavi se na usisivac, a drugi na vrh nosica Vaše bebe. Ovaj ure aj odstranjuje sekret iz nosa uz stalan i bezbedan pritisak od 0,2 bara, bez obzira na usisnu snagu usisivaca. Izbegavajte da koristite ovaj ure aj kod dece koja imaju krvarenja nosa ili hronicnu hemofiliju. Ne ostavljajte decu bez nadzora. nosko® nosni aspirator je klinicki testiran, bezbolan je i nema neželjenih dejstava.

nasal aspirator original set

nosko® aspirator za nos nežno uklanja sekret iz detetovog nosa pomocu usisivaca. Koristi se veoma jednostavno: pomocu obicnog kucnog usisivaca, jedan kraj nosnog aspiratora stavi se na usisivac, a drugi na vrh nosica Vaše bebe. Ovaj ure aj odstranjuje sekret iz nosa uz stalan i bezbedan pritisak od 0,2 bara, bez obzira na usisnu snagu usisivaca. Izbegavajte da koristite ovaj ure aj kod dece koja imaju krvarenja nosa ili hronicnu hemofiliju. Ne ostavljajte decu bez nadzora. nosko® nosni aspirator je klinicki testiran, bezbolan je i nema neželjenih dejstava. nosko® originalni set sadrži 2 vrha za usisavanje i cetkicu za cišcenje.

plastični aspirator za nos meki vrh

nosko® aspirator za nos nežno uklanja sekret iz detetovog nosa pomocu usisivaca. Koristi se veoma jednostavno: pomocu obicnog kucnog usisivaca, jedan kraj nosnog aspiratora stavi se na usisivac, a drugi na vrh nosica Vaše bebe. Ovaj ure aj odstranjuje sekret iz nosa uz stalan i bezbedan pritisak od 0,2 bara, bez obzira na usisnu snagu usisivaca. Izbegavajte da koristite ovaj ure aj kod dece koja imaju krvarenja nosa ili hronicnu hemofiliju. Ne ostavljajte decu bez nadzora. nosko® nosni aspirator je klinicki testiran, bezbolan je i nema neželjenih dejstava.

spray for nasal hygiene

Izotonična morska voda, za higijenu nosa, bez konzervansa, bogata mikroelementima, upakovana u bočicu sa raspršivačem koji obezbeđuje mikrodoziranje rastvora na celu unutrašnju površinu sluzokože i koristi se za mehaničko ispiranje nosne šupljine.

krema za sunčanje SPF50+

nosko® krema za sunčanje SPF50+ je bezbedna, prirodna i ekološka krema za sunčanje sa prirodnim UV filterima, obogaćenim biljnim uljem makadamije i jojobe, ekstraktom jabuke i ši buterom, za visoku zaštitu kože vaše bebe od UVA i UVB zraka. 

96% prirodni sastojci

gelom za pranje tela i kose

Kupka za telo i kosu nosko® jeste bezbedan, prirodni i ekološki gel za kupanje bez sapuna, obogaćen mlekom sla...

krema za telo

Krema za telo nosko® jeste bezbedna, prirodna i ekološka ultra-hidratantna krema za telo obogaćena bademovim u...

losionom za telo

Losion za telo nosko® jeste bezbedan, prirodni i ekološki hidratantni losion za telo obogaćen bademovim uljem,...

kremom protiv seboroičnog

Krema protiv temenjače nosko® jeste bezbedna, prirodna i ekološka krema obogaćena uljem avokada, pamukovim ulj...

Aspirator za nos sa aspiracijom ustima

Uz pomoc aspiratora se odstranjuje sekret iz nosa bebe, cime joj se olakšava disanje i sprecavaju komplikacije...

nasal aspirator glass

Korišcenjem aspiratora odstranjujemo sakupljeni sekret iz nosne šupljine deteta i na taj nacin omogucavamo lak...

nasal aspirator original

nosko® aspirator za nos nežno uklanja sekret iz detetovog nosa pomocu usisivaca. Koristi se veoma j e d n o s ...

nasal aspirator original set

nosko® aspirator za nos nežno uklanja sekret iz detetovog nosa pomocu usisivaca. Koristi se veoma jednostavno:...

plastični aspirator za nos meki vrh

nosko® aspirator za nos nežno uklanja sekret iz detetovog nosa pomocu usisivaca. Koristi se veoma jednostavno:...

spray for nasal hygiene

Izotonična morska voda, za higijenu nosa, bez konzervansa, bogata mikroelementima, upakovana u bočicu sa raspr...

krema za sunčanje SPF50+

nosko® krema za sunčanje SPF50+ je bezbedna, prirodna i ekološka krema za sunčanje sa prirodnim UV filterima, ...

nega kože

gelom za pranje tela i kose

Kupka za telo i kosu nosko® jeste bezbedan, prirodni i ekološki gel za kupanje bez sapuna, obogaćen mlekom sla...

higijena nosa

Aspirator za nos sa aspiracijom ustima

Uz pomoc aspiratora se odstranjuje sekret iz nosa bebe, cime joj se olakšava disanje i sprecavaju komplikacije...

Značaj recikliranog pakovanja

Pakovanje je sastavni deo svakodnevnog života. Nažalost, problem plastičnog otpada je ogroman, a planina otpada nastavlja da raste. Vreme j...

nosko-ova crna lista

Kao roditelj, želite najbolje za svoje malo čudo. Izbor proizvoda za negu je ogroman, ali sastav i kvalitet su toliko različiti! nosko®...

Hipoalergenski i pH neutralan za kožu, marketinški trik ili stvarna potreba?

Hipoalergenski proizvod napravljen je od sastojaka koji daju najmanju moguću šansu za kontaktnu alergiju. Ove vrste proizvoda ne sad...

Proizvodi za negu bebe, pomoć!

Na svakoj veb stranici posvećenoj bebama, u svakom časopisu za bebe,...svugde, govore vam da koristite blage, za bebe prilagođene proizvode...