faq

Od kog uzrasta može da koristite proizvode za negu kože nosko®?

Proizvodi za negu kože nosko® garantuju prirodne formule, bez štetnih sastojaka. Svi sastojci proizvoda za negu kože nosko® odabrani su sa najvećom pažnjom i mogu da se koriste za novoređenčad. Naravno,i starija deca mogu da uživaju u proizvodima za negu kože nosko®

Mogu li proizvodi za negu kože nosko® da izazovu alergijske reakcije?

Svi nosko® proizvodi za negu kože su hipoalergeni, što znači da su sastojci birani sa najvećom pažnjom kako bi se minimalizovao rizik od alergijskih reakcija. Svi naši proizvod ispitani su u specijalizovanoj laboratoriji i uspešno prošli hipoalergena ispitivanja.

Da li proizvodi za negu kože nosko® sadrže parfeme?

Da, proizvodi za negu kože nosko® sadrže parfeme. Hipoalergeni sintetički parfem je izabran namerno, jer prirodni parfemi imaju veći rizik od alergijskih reakcija u poređenju sa sintetičkim parfemima.

Da li treba da perem bebinu kosu nakon korišćenja nosko® kreme protiv seboroičnog dermatitisa?

Za najbolje rezultate, primenjujte nosko® kremu protiv seboroičnog dermatitisa uveče i ostavite preko noći. Sledeće jutro isperite kremu i nežno iščešljajte mlečne kore. Kosu možete da operete šamponom, ali nije neophodno.

Kada treba da koristim nosko® losion za telo, a kada nosko® kremu za telo?

nosko® losion za telo je prirodni hidratantni losion pogodan za svakodnevnu upotrebu. To je umirujući saveznik, koji hrani i štiti suvu bebinu kožu svako jutro i veče tokom rituala nege. Krema za kožu nosko® je ultra-hranjiva krema za telo, koja obezbeđuje intenzivnu, prirodnu negu kože.Ova krema je idealna za decu sa suvom kožom, ekcemom ili atopijskim dermatitisom

Da li u nosko® proizvodima za negu kože ima parabena, mineralnih ulja, sulfata, ftalata, etanola?

nosko® savesno bira prirodne, ekološke, za bebe prilagođene proizvode bez štetnih sastojaka. Nijedan od nosko® proizvoda za negu kože ne sadrži štetne supstance kao što su parabeni, sulfati, silikoni, PEG, ftalati, MIT, fenoksietanol, mineralna ulja, etanol, sintetičke boje,... Samo sastojke koji su neophodni za intenzivnu i u isto vreme blagu negu osetljive bebine kože.

Da li su nosko® proizvodi za negu kože razvijeni bez ispitivanja na životinjama?

Da, svi nosko® proizvodi za negu kože 100% su razvijeni bez ispitivanja na životinjama.

Da li su nosko® proizvodi za negu kože veganski proizvodi?

Da, svi nosko® proizvodi za negu kože su veganski proizvodi

Koji je rok trajanja proizvoda za negu kože nosko®?

Svi proizvodi imaju rok trajanja 6 meseci nakon otvaranja.

Koje materijale za pakovanje koriste proizvodi za negu kože nosko®

Napravljen je savestan izbor kako bi se koristilo održivo, ekološko pakovanje za sve nosko® proizvode za negu kože. Biranjem održivog pakovanja, nosko® pokušava da pruži svoj doprinos u rešavanju problema sa plastičnim otpadom i učini svet boljim mestom. I bočice i tube proizvoda nosko® napravljene su od PCR PE (post-potrošačkog recikliranog polietilena), jednostavno rečeno, 'recikliranog materijala'. PCR pakovanje se pravi od odbačenog plastičnog materijala iz domaćinstava, trgovinskih, industrijskih i institucionalnih objekata.

Zahvaljujući korišćenju PCR pakovanja, nosko® doprinosi smanjenju otpada i emisiji CO2. Osim toga, prerada PCR plastike zahteva manje vode, fosilnog goriva i energije u poređenju sa standardnom virgin plastikom, a takođe pakovanja za nosko® proizvode za negu kože mogu da se ponovo recikliraju.